Over ons

In 2003 zijn we begonnen met een kleine tassenwinkel in Dordecht. Vanaf het eerste uur hebben we ons gericht op een modern en trendy assortiment. We kregen al snel een trouwe vaste klantenkring in Dordrecht en omgeving. De afgelopen jaren hebben we ons assortiment verder uitbreid met leren tassen, koffers, laptop tassen en mannentassen.

Eind 2017 hebben we de grote stap gewaagd en hebben we onze kledingwinkel geopend Joy & Fashion. 120 m2 winkeloppervlak met leuke moderne kleding voor iedere vrouw. Ook deze winkel hebben we weer geopend in het gezellige centrum van Dordecht. De winkel groeide al snel uit tot een begrip in Dordrecht en omstreken. Het succes van MyBag en Joy & Fashion hebben we zeker ook te danken aan onze scherpe prijzen en de goede service. Door de goede contacten die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd met verschillende leveranciers kunnen we ook in de toekomst goede kwaliteit producten blijven leveren tegen een scherpe prijs.

Door de lancering van onze website in 2007 is het ook mogelijk geworden om ons assortiment tassen aan klanten in heel Nederland te leveren. In 2021, na enorm veel vragen van onze kanten, is ook onze kledingwinkel online gegaan. Via onze blogs, instavideo’s en inspiratie links houden we jullie volledig op de hoogte van alle nieuwe trends op het gebied van tassen, mode en lifestyle.

Als extra service bieden we onze klanten de laagste prijsgarantie aan. Heb je een product ergens anders goedkoper gezien dan bieden wij jou het product aan voor dezelfde prijs plus 10% extra korting.

joyce
keurmerk

Merken