Verzending en Bezorging

OP WERKDAGEN VOOR 13:00 BESTELD DE VOLGENDE DAG IN HUIS !!!
Plaatst u uw bestelling op werkdagen voor 13:00 uur dan ontvangt u uw aankoop de volgende dag in huis. Bestellingen die geplaatst worden op zaterdag of zondag worden op dinsdag bij u afgeleverd.
GRATIS VERZENDING BIJ EEN BESTELLING BOVEN DE €50,- !!!
Alle bestellingen boven de €50,- worden binnen Nederland gratis bij u afgeleverd. Voor bestellingen onder de €50,- berekenen wij €3,95 verzendkosten
BINNEN 30 DAGEN GRATIS RETOURNEREN !!!
Bent u niet tevreden met de nieuwe aankoop dan kunt u deze binnen 30 dagen gratis retour sturen. Vul in dit contactformulier uw naam en ordernummer in en vermeldt dat u de bestelling retour wilt sturen. U ontvangt dan van ons een retourlabel waarmee u de bestelling retour kunt zenden. Het pakketje kunt u bij het dichtstbijzijnde PostNL punt afleveren. Kijk op de website van PostNL waar voor u het dichtstbijzijnde loket zit. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
IK BEN NIET THUIS TIJDENS DE BEZORGING !!!
Bestellingen worden automatisch ingesteld met aflevering bij de buren mogelijk. Wilt u niet dat de bestelling bij de buren wordt afgeleverd dan kunt u dit bij de bestelling opgeven. Is het niet zeker dat u thuis bent dan kunt u ook kiezen om het pakketje naar een PostNL punt te laten verzenden. Hier kunt u dan binnen 7 dagen uw bestelling ophalen.
AVONDBEZORGING €1,25
Op dit moment is het op 90% van alle adressen binnen Nederland mogelijk om uw bestelling tussen 18:00 uur en 22:00 uur te laten bezorgen. De kosten hiervoor zijn € 1,25 per zending.

Merken